Projectinrichting voor kantoren

C5 Projectinrichting helpt u om een inspirerende werkomgeving te creëren voor uw organisatie. Een comfortabele en inspirerende kantoorinrichting leidt tot efficiëntere en betere resultaten. Wij helpen u graag bij het vinden van nieuw kantoormeubilair of bij het renoveren, verduurzamen of vernieuwen van uw huidige inrichting.

Brochure downloaden

Het kantoor is meer dan alleen een werkomgeving

Een kantoor is meer dan alleen een werkplek, het is een tweede huiskamer waar mensen elkaar ontmoeten en samenwerken. Een inspirerende omgeving vereist meer dan functioneel en comfortabel meubilair, het gaat om de totale beleving.

 • Productiviteit vergroten

  C5 Projectinrichting kan u helpen met het creëren van een inspirerende werkomgeving dat zorgt voor een betere concentratie en productiviteit.

 • Branding

  Door ons in te leven in de bedrijfscultuur en identiteit creëren wij een passende inrichting met een creatief concept.

 • Gezondheid van medewerkers

  Ergonomie is net zo belangrijk als functionaliteit en comfort bij de inrichting van uw kantoor. Onze producten zijn geschikt om zo efficiënt mogelijk te werken en het welzijn van medewerkers te verhogen.

Turn-key kantoorinrichting die inspireert en motiveert

Werkwijze

Uw kantoor turn-key vernieuwen doen we volgens een vaste werkwijze. We bespreken graag samen met u in hoeverre u van onze diensten gebruik wilt maken.

 • Inventarisatie

  Tijdens een eerste kennismaking doen we een inventarisatie waaruit een plan van aanpak ontstaat. Dit vormt de basis van het project waar wij samen de juiste aandacht aan zullen besteden.

 • Moodboard

  Heeft u iets in uw hoofd? Onze designers zetten die ideeën om in een moodboard dat de basis vormt voor het ontwerp.

 • 2D Ontwerp

  Creatieve ideeën zijn er genoeg maar het moet ook functioneel én mogelijk zijn. Hiervoor is een 2D-ontwerp of indelingsplattegrond essentieel.

 • 3D Ontwerp

  Moeite met visualiseren? Dan kunnen we het moodboard en 2D ontwerp omzetten naar 3D visualisaties.

 • Realisatie

  Zodra alles gedetailleerd is besproken en we het totaalproject zijn overeengekomen, starten wij de productie en inkoop. Tot slot kunnen wij uiteraard ook alles inhuizen en monteren zodat het turn-key opgeleverd wordt.

Interieurontwerpster

Ik ga graag met u om tafel om uw project te bespreken!

Laten we samen kijken hoe we uw ideeën kunnen omzetten in een project. Stuur ons een bericht en ik plan graag een afspraak in om onze ideeën uit te wisselen.

Eline Brunekreeft

Ontdek ons team

Interieurontwerpster

Ontdek ons team

Vertel ons over uw project

Offerte aanvragen