Van wandafwerking en het leggen van vloeren tot een lichtplan

Wandafwerking en plafonds

C5 Projectinrichting biedt u een totaalpakket: van ontwerpen tot uitvoering. Daarbij hoort ook de afwerking van de wanden en plafonds. Naast de complete inrichting, ontzorgen wij u ook op dit gebied. Wanneer u een herbestemming heeft voor een pand komt er vaak meer kijken dan alleen de inrichting. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van schilderwerk en stucwerk op muren en plafonds of het wegwerken van leidingen. Ons is niets te gek, wist u bijvoorbeeld dat wij ook sierpleisters en spuitwerk doen?

Onze projectinrichters denken in alles een stapje verder. Het totale plaatje moet kloppen. Maak gebruik van een uniek fotobehang dat perfect past bij de inrichting. Of we kiezen voor Airtex®, een naadloos behang van polyester met een toplaag van PVC. Daarmee is het een goed alternatief voor traditioneel behang. 

Ook voor het aanpassen van elektra bent u bij C5 Projectinrichting aan het juiste adres. En natuurlijk vergeten we daarbij de inrichting niet, want bij alle installatie- en montagewerkzaamheden houden we vanzelfsprekend rekening met de inrichting.

Wilt u meer weten hierover? Neem contact met ons op dan informeren wij u geheel vrijblijvend!

Vloeren en vloerverwarming

Heeft u bij het (her)inrichten en opleveren van uw pand rekening gehouden met het leggen van een nieuwe vloer en eventueel vloerverwarming? We kijken eerst samen naar uw wensen. Welk type vloer wilt u gebruiken? Wij leggen allerlei vloeren: van visgraat vloeren van PVC tot betonnen gietvloeren en laminaat. C5 Projectinrichting denkt met u mee, dankzij onze ervaring weten we precies waar u rekening mee dient te houden, van vloerisolatie tot vloerverwarming. 

De verwarming van panden verzorgen wij vanzelfsprekend op een duurzame wijze; eventueel met zonnepanelen voor de voeding, welke wij vanzelfsprekend voor u plaatsen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Verlichting

Verlichting bepaalt de sfeer van uw ruimte, het kan een interieur maken of breken. C5 Projectinrichting ontwerpt en realiseert uw volledige lichtplan. Voor ieder project hebben wij een uitgebreid aanbod lampen, armaturen en lichtbronnen. 

Juiste verlichting zorgt voor de meest efficiënte lichtopbrengst in combinatie met een fijne sfeer in het pand. Ook bij een lichtplan van C5 Projectinrichting is het vanzelfsprekend dat wij op zoek gaan naar een duurzame oplossing. 

Meer weten? Maak geheel vrijblijvend een afspraak!