Sportkantine inrichting

Geef uw sportkantine en bestuurskamer een nieuwe look die past bij de identiteit van uw vereniging. C5 Projectinrichting helpt u graag bij het (her)inrichten van uw sportkantine en bestuurskamer. Uw clubhuis moet zo ingericht worden, dat deze aansluit bij uw clubcultuur. Sfeer staat daarbij voorop en het moet voor leden als een tweede thuis voelen.

Kantine renovatie

Dat pak je maar één keer goed aan!

Een kantine verbouwen doet u niet ieder seizoen. Vanuit het bestuur of een werkgroep bent u op zoek naar een partij die met u kan meedenken over de herinrichting van uw sportkantine. Er zijn ongetwijfeld al ideeën geopperd, maar waar begint u en waar moet u rekening mee houden zodat het ook toekomstbestendig is? Wij vertellen u hier graag meer over…

Uw clubhuis is een plek waar leden en trouwe supporters samenkomen. Ze genieten hier van een hapje en drankje rondom trainingen en wedstrijden, kijken samen naar wedstrijden, vieren er successen, enzovoorts. Het is belangrijk dat hier voldoende ruimte voor wordt geboden, maar vooral dat zij er zich thuis voelen. Een gastvrije sportkantine inrichting draagt ook bij aan de betrokkenheid van uw leden en vrijwilligers.

Uw sportkantine interieur aanpakken

Laten we beginnen!

Een belangrijke eerste stap heeft u gemaakt, namelijk het vinden van een partner die thuis is op het gebied van het inrichten van sportkantines. Sparren over uw plannen is de basis van de herinrichting van uw clubhuis. Wij komen dan ook graag bij u langs om te brainstormen over o.a. de capaciteit, praktisch meubilair, hygiëne en een manier om de clubcultuur terug te laten komen in uw kantine.

Naast meubilair kunnen wij namelijk ook voorzien in de renovatie van de kantine door aanpassingen aan de ruimte door te voeren. Hierbij kunt u denken aan:

Heeft u hier al aan gedacht?

Duurzaamheid, subsidies, groene club

U wilt een lange tijd vooruit kunnen met het nieuwe interieur van uw sportkantine. Onze projectinrichters adviseren u dan ook over het verduurzamen van de kantine. Denk aan meubels die slijtvast zijn, maar ook aan het verduurzamen van uw accommodatie door bijvoorbeeld te werken met infrarood vloerverwarming en zonnepanelen. 

Ook op dit gebied kunnen wij u passende oplossingen bieden voor uw sportkantine inrichting en de verduurzaming hiervan. Hiervoor werken wij samen met ons zusterbedrijf SolarXL.

Uw projectinrichting voor sportkantines en bestuurskamers samenstellen

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen verrassen voor uw sportkantine inrichting of bestuurskamer? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Samen verzamelen we uw wensen voor het interieur. Op basis daarvan stellen we een eerste concept samen. Dit kunnen wij in 3D presenteren maar ook in virtual reality voor een optimale beleving. Bekijk onze diensten en werkwijze voor meer informatie hierover.


Contactformulier