Hospitality en horeca inrichting

Bent u op zoek naar een nieuwe horeca inrichting of  interieur voor uw restaurant, koffiebar, zalencentrum, hotel of bed & breakfast? Wilt u dat modern, industrieel of volgens een compleet nieuw concept inrichten? C5 Projectinrichting helpt u graag bij het inrichten van horeca of hospitality.

Hotelinrichting op maat

Van de lobby tot aan de inrichting van hotelkamers

Bent u op zoek naar een partner die u kan ontzorgen voor het (opnieuw) inrichten van uw hotelkamers? Of wilt u uw lobby en/of restaurant van een nieuw interieur voorzien dat uitnodigt en welkom aanvoelt? De projectinrichters van C5 Projectinrichting helpen u hier graag mee.

Wie zijn uw gasten? Welke kenmerken heeft uw hotel? En wat is uw visie op gastvrijheid? Dit zijn de bouwstenen van uw hotel en dus van het interieur. Wij staan dan ook voor unieke concepten op maat, aangezien ieder hotel een eigen identiteit heeft.  Samen met u werken naar een ontwerp waar u én uw gasten zich mee kunnen identificeren en prettig bij voelen.  

Unieke concepten door verrassend interieur

Onderscheidend zijn met uw eetcafé of trendy loungebar? In veel steden, maar ook in dorpen, zien we steeds meer unieke concepten. Horecagelegenheden met een eigen karakter, creatief interieur én het wow-gevoel. Dat spreekt aan!

Op basis van uw idee van uw horeca inrichting stellen wij een passend interieur samen. Een interieur dat niet alleen aansluit bij uw ideeën, maar ook bij uw gasten en de omgeving. Ook wij gaan voor dat wow-gevoel!

Horeca inrichting

dat voldoet aan alle eisen

U wilt voorkomen dat het interieur van uw horecagelegenheid, hotel of hostel al snel een versleten uitstraling heeft. Wij zorgen dat uw ruimtes worden ingericht met een logische routing en met meubilair voor een scherpe prijs waar u lang mee vooruit kunt. Het zijn meubels die bestand zijn tegen een stootje. Denk aan een kop koffie die over een bank valt, een bezoeker die iets te enthousiast op een hotelbed ploft, enzovoorts. Ook kunnen wij u ontzorgen op het gebied van akoestiek en vloeren. Uiteraard voldoet al het interieur aan de inrichtingseisen van Horeca Nederland.

Inrichting voor

Een bed & breakfast of vakantiewoning

Gaat u een Bed & Breakfast beginnen en heeft u daar inventaris voor nodig? Of heeft u een vakantiewoning gekocht aan zee en moet het nog ingericht worden? Vaak komt het op hetzelfde neer. U wilt namelijk dat uw gasten zich thuis voelen. Met trendy meubilair en het juiste comfort weet u zeker dat uw gasten zich prettig voelen tijdens hun verblijf. Wij weten precies wat er wordt gevraagd om de juiste ervaring te creëren. Met betaalbare meubels zoals boxsprings en trendy woonaccessoires kunt u voor een goede totaalprijs uw hele inrichting van uw accommodatie aan ons uitbesteden. Waarom zou u nog verder zoeken? Maak vrijblijvend een afspraak.

Hostels en groepsaccommodaties

Is uw hostel toe aan een fris interieur? Is de inventaris van uw groepsaccommodatie gedateerd of niet hufterproof genoeg voor uw gasten? Geen probleem! In ons assortiment vindt u stoere hufterproof stalen (stapel)bedden, betaalbare boxsprings en degelijke tafels en stoelen. Daarmee geeft u uw uitstraling niet alleen een boost maar ook het comfort van uw gasten.

Van lichtplan tot wandafwerking

Dient uw hotel of horecagelegenheid eerst opgeknapt te worden? Wij kunnen ook op dit gebied u volledig ontzorgen. Denk hierbij aan een nieuwe vloer, passend lichtplan en strakke wandafwerking. Bij C5 Projectinrichting heeft u één aanspreekpunt voor een complete projectinrichting. Van concept tot realisatie. 

Hospitality en horeca inrichting door C5 Projectinrichting

Wilt u ook uw horecagelegenheid of hotel laten inrichten door een ervaren projectinrichter? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden! Ook kunnen we u voorbeelden laten zien van ruimtes die wij eerder hebben ingericht. Het geeft u een beter beeld van hetgeen er ook binnen uw pand mogelijk is. Hoe kunnen wij u het beste van dienst zijn voor uw horeca inrichting? 

Werkwijze van C5 Projectinrichting

Wilt u graag volledig ontzorgd worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. 

Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden wij met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

Contactformulier