Inrichting voor vakantiewoningen en recreatieparken

Bezorg de bezoekers van uw recreatiepark of vakantiewoningen een onbezorgde tijd met stijlvol ingerichte vakantieverblijven. Laat bezoekers zich thuis voelen door een huiselijke sfeer te creëren. Kiest u voor een modern interieur of vindt u een landelijke inrichting voor vakantiewoningen beter passen bij de omgeving? C5 Projectinrichting helpt u graag bij de inrichting voor vakantiewoningen en recreatieparken. Wij zetten onze ervaring in om u een duidelijk beeld te geven van alle mogelijkheden.  

Bezorg de bezoekers van uw recreatiepark of vakantiewoningen een onbezorgde tijd met stijlvol ingerichte vakantieverblijven. Laat bezoekers zich thuis voelen door een huiselijke sfeer te creëren. Kiest u voor een modern interieur of vindt u een landelijke inrichting voor vakantiewoningen beter passen bij de omgeving?

Vakantiewoningen inrichten

Bij het inrichten van recreatieparken en vakantiewoningen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Het interieur wilt u stijlvol, maar ook duurzaam inrichten. Wij houden dan ook rekening met intensief gebruik en daarbij is kwaliteit voor ons één van de belangrijkste eisen. Uiteraard wel in een stijl waar uw gasten een wow-gevoel van krijgen. Hoe beter de beleving en het comfort, hoe hoger de waardering. En dat houden we voor u graag betaalbaar!

Nog renoveren voor het hoogseizoen?

Wij denken met u mee

Op dit moment is het topdrukte in de recreatiebranche. Alle parken zijn binnenkort weer volgeboekt maar dat betekent ook dat het intensief gebruikt gaat worden. Wilt u op korte termijn nog vakantiewoningen opfrissen? Wij denken graag met u mee.

Bel naar 0481 – 745 599 of mail naar
info@c5-projectinrichting.nl

Stijlvolle meubels

maar wel solide

U wilt een lange tijd vooruit kunnen met uw meubels. Stevige tafels, dressoirs en salontafels zijn dan ook geen overbodige luxe. Niet alleen (jong) volwassenen, maar ook kinderen maken gebruik van uw accommodatie(s). Voor bijvoorbeeld banken gebruiken we dan ook enkel slijtvaste stoffen, zodat u zonder zorgen uw gasten kunt laten genieten van een heerlijke midweek in uw verblijf.

Wees uniek met uw inrichting voor vakantiewoningen

Ga voor opvallende wanden!

Wanneer een gast uw vakantiepark of -woning bezocht heeft, wilt u dat deze gast met een prettig gevoel naar huis gaat. Dit wordt makkelijker wanneer de inrichting voor vakantiewoningen onderscheidend is van andere recreatieparken.

Wij helpen u om unieke details aan uw meubilair toe te voegen. Ga voor opvallende muren met aansprekende beelden van de omgeving die mensen bijblijven. U geeft hiermee direct sfeer aan het interieur en bovendien is het minder gevoelig voor schade ten opzichte van andere vormen van wanddecoratie.

Tevreden bezoekers?

Wij dragen daar graag aan bij!

Wilt u uw recreatieparken en vakantiewoningen van een uniek interieur voorzien, zodat u tevreden bezoekers krijgt? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze mogelijkheden.

Samen gaan we op zoek naar een mix van meubels en stijlen, die perfect aansluit op de smaak van uw doelgroep! Wij zijn uw partner om deze inrichting voor uw vakantiewoningen te verwezenlijken.

Kennismaken?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en gezamenlijk een projectplan samen te stellen.

Een interieur dat bij uw recreatiepark past

Wij starten met een inventarisatie van uw wensen. Samen bekijken we welk type interieur het beste bij uw park past. Op basis van uw wensen stellen we vervolgens een eerste concept samen. Welke stijl vindt u zelf goed passen? Voor welke meubels zou u liever een alternatief zien? Dit alles met het doel om u een duurzaam interieur te bieden waar u en uw medewerkers of gasten zich prettig bij voelen! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u meer over onze mogelijkheden kunnen vertellen. 

Contactformulier