Inventaris voor huisvesting voor arbeidsmigranten

Bij het huisvesten van arbeidsmigranten wilt u zo goedkoop en kwalitatief mogelijk uw accommodatie ingericht hebben volgens de SNF-norm. U bent op zoek naar een partij die hier ervaring mee heeft. U hebt één partij nodig die alles kan leveren. U zoekt meubels die voordelig zijn, maar ook langer mee gaan en voor woongenot zorgen. En u wilt de inventaris niet zelf ophalen. Herkenbaar?

C5 Projectinrichting biedt uitkomst! C5 Projectinrichting heeft jarenlange ervaring op dit gebied en wij kunnen snel leveren vanuit ons eigen assortiment.

Bij het huisvesten van arbeidsmigranten wilt u zo goedkoop en kwalitatief mogelijk uw accommodatie ingericht hebben volgens de SNF-norm. U bent op zoek naar een partij die hier ervaring mee heeft en die alles kan leveren. U zoekt meubels die voordelig zijn, maar ook lang mee gaan en voor woongenot zorgen. En u wilt de inventaris niet zelf ophalen. Herkenbaar?

Weten wat wij u kunnen bieden?

Vraag onze prijslijst aan!

Op zoek naar geschikte producten voor uw huisvesting? Vraag onze prijslijst aan en ontdek wat wij u specifiek kunnen bieden. Wij kunnen de gehele inventaris omtrent flexwonen bieden, hierdoor wordt uw bestel proces versimpeld en gaan uw indirecte kosten omlaag.

Benieuwd hoe? Lees verder

Zij gingen u voor...

Snelle en slimme oplossingen

bij huisvesting voor arbeidsmigranten

Het huisvesten van arbeidsmigranten wordt steeds professioneler. Het assortiment dat hierbij hoort is echter moeilijk te vinden en bovendien tijdrovend.

Uit ervaring merken we dat er veel uitzendbureaus en bedrijven die arbeidsmigranten huisvesten zelf op zoek gaan naar geschikte inventaris. Het komt regelmatig voor dat een medewerker naar diverse woonwinkels gaat en het meubilair zelf in elkaar moet zetten. Echter is het meubilair na enige tijd alweer aan vervanging toe. Ook worden er vaak hoge bedragen betaald voor nieuw meubilair terwijl dit niet nodig is. Dit kan ook anders en wij willen u hierin graag ontzorgen!

Huisvesting voor arbeidsmigranten

Meer dan een bed alleen...

Flexrooms, een van onze bv’s binnen de C5 Groep, is een professionele organisatie met jarenlange ervaring in het huisvesten van arbeidsmigranten. Woongenot, betrouwbaarheid, maar met name de hoogwaardige kwaliteit van de inrichting bij huisvesting van arbeidsmigranten zijn de speerpunten van Flexrooms.

Om aan die hoge kwaliteit te voldoen zijn wij binnen de C5 Groep zelf een assortiment gaan ontwikkelen dat geschikt is voor intensief gebruik. Voor deze branche is onze industrieel ontwerper, op basis van gebruikerservaringen én de vereiste SNF-normering, meubels gaan ontwerpen zoals bedden, lockerkasten, tafels en stoelen. Hiermee zijn wij het enige bedrijf in Nederland die dit doet.

Betaalbare meubels voor arbeidsmigranten

van hoge kwaliteit.

De inrichting voor arbeidsmigranten moet niet alleen duurzaam zijn. Ook wilt u een oplossing tegen een scherpe prijs en van goede kwaliteit. U wilt degelijke matrassen voor een goede nachtrust, ruim voldoende kastruimte, etc

Bij alles is rekening gehouden met de normen die tegenwoordig in de branche gehanteerd worden. Aangezien wij zelf de meubels speciaal laten produceren kunnen wij onze producten aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

Verleng de levensduur van uw matrassen

met onze matrasbeschermer

‘s Nachts verliezen mensen vocht door transpiratie. Mede hierdoor worden matrassen na verloop van tijd vuil. Het is voor de levensduur van een matras dan ook verstandig om het matras goed te beschermen.

De matrasbeschermer is 100% waterdicht en tevens brandvertragend. Ook nadat de matrashoes met regelmaat is gewassen. Zelfs via de rits kan er geen vocht of vuil bij het matras komen. Deze matrashoes biedt dus optimale bescherming waardoor het matras langer meegaat.

Eerst opknappen en daarna inrichten?

Heeft u een accommodatie die vóór de inrichtingsfase eerst opgeknapt dient te worden? C5 projectinrichting kan u hierbij helpen. Van wandafwerking tot het leggen van vloeren. 

U heeft bij C5 projectinrichting één vast aanspreekpunt, waardoor wij u op dit gebied compleet kunnen ontzorgen. Heeft u interesse? Neem contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0481-745-599 of stuur een mail naar info@c5-projectinrichting.nl.

Uw huisvesting voor arbeidsmigranten inrichten?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden betreft de inrichting van huisvesting voor arbeidsmigranten? Bent u benieuwd hoe wij de ruimte binnen uw accommodatie optimaal zouden benutten? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u voorbeelden van eerder ingerichte ruimtes kunnen tonen. Zo krijgt u een beter beeld van hetgeen mogelijk is om uw bewoners een prettig verblijf te bieden. Na een inventarisatie van uw wensen gaan wij voor u aan de slag!  

Volledig ontzorgd worden?

Niet alleen meubels of inventaris nodig? Wilt u volledig ontzorgd worden van concept tot realisatie? Dan bent u aan het juiste adres. Na een eerste vrijblijvende kennismaking bespreken we uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan, waarna wij voor u aan de slag gaan. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. 

Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden wij contact met u om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft.

Vul het contactformulier hiernaast in. Of stuur een mail naar info@c5-projectinrichting.nl] of bel 0481745599.

Contactformulier