Kantoorinrichting

C5 Projectinrichting gunt het iedereen om te werken in een omgeving die inspireert. Een comfortabele en inspirerende kantoorinrichting is de sleutel tot succes van uw organisatie. Een werkomgeving die inspireert leidt tot efficiëntere en betere resultaten. In een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, met plezier te werken en zich verder te ontwikkelen. Bent u op zoek naar nieuw kantoormeubilair of gaat u vernieuwen, renoveren of verduurzamen? C5 Projectinrichting denkt graag met u mee.

C5 Projectinrichting gunt het iedereen om te werken in een omgeving die inspireert. Een comfortabele en inspirerende kantoorinrichting is de sleutel tot het succes van uw organisatie. In een passende setting worden mensen zowel mentaal als fysiek gestimuleerd om optimaal te functioneren, met plezier te werken en zich verder te ontwikkelen.

Kantoorinrichting dat inspireert

Een fijne werkomgeving

Kantoorinrichting is meer dan alleen een werkomgeving. Uw kantoor is als een tweede huiskamer waar u mensen ontmoet en samenwerkt. De inrichting hiervan is meer dan alleen het meubilair van werkplekken. Het gaat om de totale beleving en daar draagt iedere ruimte aan bij. Een inspirerende werkomgeving zorgt voor een betere concentratie van uw werknemers en dat leidt tot een hogere arbeidsproductiviteit.

Functionaliteit en comfort van het meubilair zijn een vereiste, maar qua inrichting komt er meer bij kijken. Het is tevens belangrijk dat uw kantoorinrichting ergonomisch verantwoord is.

Functionaliteit en comfort van het meubilair
zijn een vereiste

Een ergonomische bureaustoel kan lichamelijke klachten helpen te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan rug- en nekklachten die regelmatig opspelen bij mensen die een lange tijd op hun bureaustoel zitten en hierbij een verkeerde houding aannemen. Naast ergonomische bureaustoelen zijn ook ergonomische bureaus erg belangrijk. Een ergonomisch bureau is wenselijk, omdat men hier zowel achter kan zitten als staan. Dit varieert van zit-zit slingerverstelbare bureaus tot elektrisch zit-sta bureaus.

Passend en creatief ontwerp

De eerste stap is gezet!

U heeft een partner gevonden die thuis is op het gebied van kantoorinrichting. Sparren over uw plannen is de basis van de (her)inrichting van uw werkomgeving. Wij komen dan ook graag bij u langs om te brainstormen over o.a. de capaciteit van de ruimte, praktisch meubilair, ergonomie, comfort, akoestiek, functionaliteit, infrastructuur etc. Om een passende setting te creëren duiken we in de bedrijfscultuur en identiteit van uw organisatie. Hierbij houden wij rekening met een passend en creatief ontwerp, de keuze voor de juiste producten en materialen, de scherpe inkoop van het interieur en het begeleiden van de volledige realisatie. C5 Projectinrichting ontzorgt en regelt het binnen het afgesproken budget en tijdspad.

Een interieur dat bij uw organisatie past

C5 Projectinrichting start met een inventarisatie van uw wensen. Samen bekijken we welk type interieur het beste bij uw organisatie past. Op basis van uw wensen stellen we vervolgens een eerste concept samen. Welke stijl vindt u zelf goed passen? Voor welke meubels zou u liever een alternatief zien? Dit alles met het doel om u een duurzaam interieur te bieden waar u en uw medewerkers of gasten zich prettig bij voelen! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u meer over onze mogelijkheden kunnen vertellen. 

Werkwijze van C5 Projectinrichting

Wilt u graag volledig ontzorgd worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. 

Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden wij met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

Contactformulier