De diensten van C5 Projectinrichting

Van kleuradvies tot een Virtual Reality tour, niks is ons te gek. Of het nou complete projecten zijn van A tot Z of kleine opdrachten. Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.

Inventarisatie

Een idee of concept inzichtelijk krijgen?

Tijdens onze kennismaking gaan wij direct aan de slag met een inventarisatie van uw project en programma van eisen. Deze inventarisatie is dan ook de basis van het project waar wij samen met u de juiste aandacht aan besteden.

Moodboard | Projectvoorstel

Het creatieve plan

Aan de hand van de inventarisatie gaat onze interieurontwerper in de studio aan de slag met een creatief plan. Hiermee geven wij richting aan onze ideeën over het interieur en krijgt u een beter beeld wat wij voor u kunnen betekenen. Dit doen we aan de hand van een moodboard.

Ontwerp in 2D

De indeling en samenstelling

Na het samenstellen van een moodboard dat past bij uw wensen en eisen volgt de uitwerking van een interieurontwerp in 2D, oftewel een plattegrond. U krijgt hierdoor inzicht in de indeling en samenstelling van het interieur.

Inventarislijst

Nu de sfeer is bepaald en de indeling globaal is vastgelegd kunnen we aan de slag met de specifieke invulling van het interieur. Dit doen wij aan de hand van een inventarislijst waarbij alle items gedetailleerd wordt uitgewerkt.

Kleuradvies

De sfeer en het gevoel van de ruimte

Voor het creëren van sfeer of een gevoel in een ruimte is kleuradvies essentieel. Onze interieurontwerper kan u het juiste kleuradvies geven.

Kleuren roepen emoties op. Zo geven blauwe tinten rust, rode muren warmte en groen geeft energie.

3D interieurontwerp

Lastig om een eindresultaat te visualiseren?

Voor een optimale beleving van de ruimte, kleuren, lichtinval en inrichting kunnen wij uw project visualiseren in een 3D ontwerp. Aangezien wij een jong en dynamisch bedrijf zijn hebben wij de laatste kennis op dit gebied in huis. Bovendien kunnen wij aanpassingen direct voor u wijzigen zodat u snel het resultaat ziet. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij hiervoor bieden?

Virtual reality

Neem een stap in de toekomst

Wilt u nog een stap verder gaan dan een 3D-visualisatie? Dan bieden wij de mogelijkheid om met virtual reality (VR) een optimale beleving van uw project te creëren. Door middel van een speciale VR-bril lijkt het net of u een stap in uw eigen toekomst neemt. De beelden die u ziet bewegen automatisch met u mee terwijl u rondloopt in uw nieuwe interieur. Interesse? Wij geven u graag een demonstratie.

Nieuwsgierig hoe wij deze diensten toe passen in uw project?

Benieuwd naar onze werkzijze?

Van een eerste kennismaking tot de nazorg. Wij nemen u graag mee in onze werkwijze, zodat dit niet alleen voor ons, maar ook voor u duidelijk is.