Disclaimer

Aansprakelijkheid

C5 Projectinrichting streeft ernaar om u, als bezoeker van onze website, zo actueel en correct mogelijke informatie te verschaffen. Toch kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. C5 Projectinrichting aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op deze website.

Privacy

C5 Projectinrichting respecteert de privacy van alle bezoekers van deze site. Als wij om uw persoonlijke gegevens vragen, behandelen wij deze informatie vertrouwelijk. Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om de door u gevraagde informatie te verstrekken. Uw persoonlijke gegevens zullen nooit zonder uw toestemming aan derden worden verstrekt.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van C5 Projectinrichting worden gebruikt, behalve wanneer u gegevens downloadt, bekijkt of afdrukt voor persoonlijk – dus niet bedrijfsmatig – gebruik.

B2B portal

In ons B2B portal vindt u een greep uit ons
assortiment. Hier vindt u een groep van producten speciaal voor u samengesteld. Liever een artikel op maat? Ook dat is mogelijk!

Speciale wensen?

Wilt u samen met C5 Projectinrichting een project starten en artikelen op maat laten ontwikkelen? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een projectplan samen te stellen.

Nieuwsbrief

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden van het Aanbod van C5 Projectinrichting, Trends en andere
informatie? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.