Kantoorinrichting NEC

Verbouwing kantoren in Goffertstadion van NEC

Na een succesvolle samenwerking vorig jaar (2021) bij de verbouwing van de kleedkamer en het spelershome van NEC, waren dit jaar de entree, kantoren, bestuurskamer, fanshop en stewardhome toe aan renovatie. Ook in deze ruimtes van het Goffertstadion moest een topsportomgeving gecreëerd worden. 

In deze gerenoveerde omgeving kunnen de medewerkers van NEC zich comfortabel voelen en samenwerken door met passie te willen winnen in een omgeving waar iedereen zich thuis voelt en waar een gevoel van trots en respect heerst voor het verleden. Dit is dan ook letterlijk de visie van de club.

Chaotische kantoorruimtes met onlogische indelingen werden omgetoverd tot warme en overzichtelijke werkruimtes. Uiteraard op subtiele wijze voorzien van herkenbare clubkleuren en beelden. Diezelfde stijl is ook doorgetrokken naar o.a. de bestuurskamer en het stewardhome. Hierdoor is het één mooi geheel geworden.

Samenwerken - DNA van de club

Bij een (betaald) voetbalorganisatie verwacht je altijd zichtbaar de clubkleuren. Clubherkenning is belangrijk, maar dan wel subtiel. Dit hebben we gedaan door kleur, logo en fotogebruik toe te passen op wanden en in raamdecoratie. 

Qua kantoorindeling is er een mix gemaakt van open werkplekken en dichte kantoorruimtes. Per afdeling is er gekeken waar de behoeften lagen en hoe flexibel de werkplekken moesten zijn. De akoestische kasten die zijn geplaatst zorgen voor extra rust terwijl de kleurvlakken op de grond de ruimte weer wat speelser maken.

Het warme hart van het stadion

De lunchruimte / stewardhome is het informele warme hart van het stadion geworden waar iedere medewerker zich thuis en welkom voelt. Ook hier is de sfeer doorgetrokken die in de overige ruimtes te zien is. Al het meubilair is multifunctioneel en eenvoudig verplaatsbaar waardoor ze er alle kanten mee op kunnen. Wel zo handig tijdens wedstrijden of andere evenementen. 

De C5 werkwijze

Voor dit project hebben we met plezier samengewerkt met NEC. We zijn dan ook trots op het eindresultaat.

Een inrichting van een project compleet uit handen nemen en dus ontzorgen doen we vaker. Dit realiseren wij vanuit de C5 Groep van A tot Z. Van kantoorinrichting tot horecagelegenheden en sportkantines.

Nieuwsgierig geworden hoe wij u kunnen helpen?