Over C5 Projectinrichting

C5 Projectinrichting ontzorgt u bij het inrichten van woonruimtes voor bijvoorbeeld arbeidsmigranten of studenten tot kantoren, vakantieparken of horecagelegenheden. Bij C5 staat er één gedachte centraal: zorgen dat u nergens omkijken naar heeft en alleen hoeft uit te kijken naar het resultaat! Bent u op zoek naar een projectinrichter die verder kijkt dan alleen het meubilair? C5 Projectinrichting staat voor een complete ontzorging, van ontwerp tot realisatie.

C5 Projectinrichting ontzorgt.

De werkwijze van C5 Projectinrichting

Bij C5 Projectinrichting starten wij met een inventarisatie van uw wensen. Dit doen we tijdens een eerste kennismaking. We komen samen tot een projectplan waarbij uw wensen centraal staan. U wordt altijd op de hoogte gehouden van de voortgang. Vanaf het beginpunt tot en met de oplevering heeft u contact met één van onze projectinrichters. Ook na de oplevering houden we contact om ervoor te zorgen dat u tevreden blijft. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij de volledige (her)inrichting van uw project? Vraag dan direct een offerte aan of maak een afspraak. 

C5 Projectinrichting - Onderdeel van C5

C5 Projectinrichting is onderdeel van C5 Investments Group. Vanuit C5 realiseren wij uiteenlopende projecten. Het voordeel voor u? U bouwt op één bedrijf met korte lijntjes, zodat u niet op zoek hoeft naar andere partijen op het gebied van inrichting, verbouwing en beheer.