Over C5 Projectinrichting

C5 Projectinrichting ontzorgt u bij het inrichten van vakantieparken, kantoren, horecagelegenheden en woonruimtes voor bijvoorbeeld arbeidsmigranten of studenten. Bij C5 staat er één gedachte centraal: zorgen dat u nergens omkijken naar heeft en alleen hoeft uit te kijken naar het resultaat! Wat uw project ook is, wij ontzorgen u volledig.

C5 Projectinrichting ontzorgt.

De werkwijze van C5 Projectinrichting

Bij C5 Projectinrichting starten wij met een inventarisatie van uw wensen. Dit doen we tijdens een eerste kennismaking. We komen samen tot een projectplan waarbij uw wensen centraal staan. U wordt altijd op de hoogte gehouden van de voortgang. Vanaf het beginpunt tot en met de oplevering heeft u contact met één van onze projectinrichters. Ook na de oplevering houden we contact om ervoor te zorgen dat u tevreden blijft. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij de volledige (her)inrichting van uw project? Vraag dan direct een offerte aan of maak een afspraak. 

Kantoorinrichting
Eline Brunekreeft

Eline
Brunekreeft

Interieurontwerpster

Wat mijn werk zo leuk maakt is de grote diversiteit. Met humor en creativiteit ga ik met mijn projecten aan de slag waardoor er vaak verrassende en originele oplossingen ontstaan. 

Joost Graave

Joost
Graave

Projectmanager

De complexiteit in uw project is mijn drijfveer. Ik zorg er voor dat ieder project tot in de puntjes is gepland en geregeld. Daarmee ontzorg ik zowel u als mijn collega’s volledig.

Ron
van Dijk

Projectinrichter

Tijdens het realiseren van uw project zorg ik voor het inhuizen en de montage op locatie. De puntjes op de i zijn voor mij natuurlijk een vanzelfsprekendheid. 

Rubin
Tap

Interieurbouwer

Bij zowel het plaatsen van wandpanelen tot aan barrenovaties ga ik voor 100% eindresultaat. Juist de verfijning bij de afwerking maakt het uitdagend voor mij.

Stijn Peters

Stijn
Peters

Inkoop Buitenland

Scherp inkopen en producten ontwerpen is mijn passie. Daarmee houden we het voor u betaalbaar en is mijn dag nooit hetzelfde. 

Sophie
Bremer

Communicatie

Zonder marketing en communicatie ontstaat er geen match tussen u en C5 Projectinrichting. Dat leid ik dan ook graag in goede banen.

Maud Coenen

Maud
Coenen

Interieurontwerpster

Het omschakelen en aanpassen in de verschillende branches maakt mij creatief en zorgt er voor dat ik blijf leren en ontwikkelen.

Joost Brunekreeft

Joost
Brunekreeft

Mede-eigenaar

Houdt u ook van een uitdaging? Dat maakt mij namelijk scherper. Ieder project is in mijn ogen dan ook mogelijk. Geldt dat voor u ook?

C5 Projectinrichting - Onderdeel van de C5 Investments Group

C5 Projectinrichting is onderdeel van C5 Investments Group. Vanuit C5 realiseren wij uiteenlopende projecten. Het voordeel voor u? U bouwt op één bedrijf met korte lijntjes, zodat u niet op zoek hoeft naar andere partijen op het gebied van inrichting, verbouwing en beheer.