De werkwijze van C5 Projectinrichting

We gaan te werk met een persoonlijke benadering en één aanspreekpunt. Dit geldt al vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering. Na de oplevering houden we contact met u om ervoor te zorgen dat alles naar wens blijft.

1. Eerste kennismaking

Prettig kennis te maken! Koffie?

Tijdens eens eerste kennismaking inventariseert een van onze projectinrichters de wensen, maar ook vooral de eisen rondom uw project.

2. Wat zijn uw eisen en wensen?

Dit bespreken wij graag met u!

Vervolgens werken wij een Projectplan uit met hierin uw eisen en wensen. Dit vormt de basis van ons project en geeft een duidelijk beeld. Hiermee kunnen we vervolgens aan de slag

3. Ons projectvoorstel

Wat is er nodig voor het gewenste eindresultaat?

Hierin vindt u onze visie op het project en wat er voor nodig is om uw eisen en wensen te realiseren.

4. Akkoord! en aan de slag

We gaan er alles aan doen om u te verheugen

Nadat beide partijen een positief gevoel hebben slaan we de handen ineen en kunnen onze projectinrichters beginnen met de uitvoering van het project.

5. Realisatie van uw wensen

Tijd om resultaat te creëren

Einde ontwerpfase, tijd om uw project te realiseren! U heeft steeds contact met één van onze projectinrichters vanaf het beginpunt tot en met de oplevering.

6. De nazorg

U bent nog niet van ons af

Ook na de oplevering houden we contact om ervoor te zorgen dat u tevreden blijft. Wel zo prettig mocht er iets niet naar wens zijn.

Benieuwd naar onze diensten?

Van kleuradvies tot een Virtual Reality tour, niks is ons te gek. Of het nou complete projecten zijn van A tot Z of kleine opdrachten. Lees verder wat wij voor u kunnen betekenen.