• 0481 - 745 599
  • info@c5-projectinrichting.nl

Projecten / Kantoorinrichting

Kantoorrenovatie Rijnwaal Zorggroep

Rijnwaal Zorggroep ondersteunt mensen op leeftijd om zo gezond, prettig en zelfstandig mogelijk te blijven leven. Op meerdere locaties zorgen circa 600 werknemers dat de bewoners de ondersteuning krijgen die zij verdienen. Doordat de 17 kantoorruimtes waar een deel van de ondersteunende afdelingen en directie waren verouderd was het tijd voor vernieuwing! De ideale klus voor C5 Projectinrichting.

Situatie vóór renovatie:

Eindresultaat:

Rust, ruimte en licht

Donkere, gedateerde kantoren met oud meubilair moesten plaats maken voor rust, ruimte, licht, frisheid en overzicht. Door hier en daar muren te verplaatsen en ruimtes groter te maken, is er optimaal gebruik gemaakt van de werkvloer en heeft elke afdeling de werkplekken gekregen die zij nodig hadden. Hierdoor zijn er ook extra (flex) werkplekken gecreëerd. Met frisse tinten, nieuw ergonomisch meubilair, beelden uit de natuur en meer glas en transparantie, hebben we een compleet ander kantoor neergezet.

Frisse kleuren en vloerovergangen

Alle kantoren zijn voorzien van zit-sta bureaus, ergonomische bureaustoelen en comfortabele vergaderstoelen. Door frisse kleuren (kleurvlakken) te gebruiken op de muren, zoals mintgroen en lichtblauw, is er gespeeld met sfeerbeleving op zo’n manier dat de gewenste rust en lichtheid overeind blijf. Verder is er een nieuw systeemplafond geplaatst, PVC (licht eiken) in de gangen en tapijt in de kantoren. Door te spelen met bepaalde zichtlijnen en overgangen van vloeren, is er extra doorkijk en transparantie gecreëerd.

 

De C5 werkwijze

Een inrichting van een project compleet uit handen nemen en dus ontzorgen doen we vaker. Dit realiseren wij vanuit de C5 Groep volledig. Van kantoorinrichting tot horecagelegenheden en sportkantines. Meer weten? Neem contact met ons op.