• 0481 - 745 599
  • info@c5-projectinrichting.nl

Projecten / Sport

Kleedkamer en spelershome renovatie NEC

NEC kleedkamer en spelershome in slechts paar weken tijd verbouwd!

Bij C5 Projectinrichting zijn we groot liefhebber van sport in het algemeen en van voetbal bij de Nijmeegse club NEC in het bijzonder. Daarom was het verzoek van NEC om het voetbalhart in het Goffertstadion te vernieuwen een droomproject om te realiseren. Met trots presenteren wij: de complete renovatie van de kleedkamer, het spelershome, de fitness- en technische ruimtes in het Goffertstadion van NEC Nijmegen!

Teamprestatie

NEC benaderde ons als C5 Groep om een groot deel van de ruimtes in het stadion compleet op te knappen. De kleedkamer, fitnessruimte, het spelershome, maar ook de ruimtes voor de technische staf moesten een volledige make-over krijgen die aansluit bij het topsportklimaat. Bij C5 Projectinrichting pakken we dit soort projecten normaliter van kop tot staart volledig vanuit de C5 Groep aan, maar op verzoek van NEC hebben we samengewerkt met verschillende partners, sponsoren en technische dienst van de club om met elkaar deze renovatie te realiseren. Een mooie match van partijen met dezelfde passie voor de club zorgde dan ook voor een mooi eindresultaat waar top- en teamsport centraal staat.

Van renovatie tot inrichting

Dit project in het Goffertstadion was er een om onze tanden in te zetten. Alle ruimtes zijn vernieuwd: van het leidingwerk en sanitair tot de vloeren, elektra, meubels en de bar in het spelershome. Hierbij zijn het spelershome, kleedkamer en ruimtes van de technische staf ook opnieuw ingedeeld voor een nog hogere topsport waardige uitstraling en tegelijkertijd een praktischer gebruik van de ruimtes. En met resultaat! De uitstraling van het onderkomen van de Nijmeegse voetbalclub ademt nu pas echt topsport. En dat in een bijzonder kort tijdsbestek van 7-8 weken!

Totaalconcept

C5 biedt een totaalpakket als het gaat om projectinrichting. Bij het opknappen van het hart van het Goffertstadion hebben we als eerste stap de club geadviseerd over de verbouwing en herinrichting. Op basis hiervan hebben we een verbouwings- en interieurplan gemaakt. Dit doen wij door middel van een 3D-ontwerp. Na goedkeuring van het concept zijn we samenwerkingspartners gaan benaderen. Vervolgens zijn we gestart met de sloopwerkzaamheden en hebben we de bouwwerkzaamheden, waar alle relaties aan meewerkten, gecoördineerd en van A tot Z begeleid. Tot slot hebben wij de compleet vernieuwde ruimtes ingericht. Benieuwd naar het eindresultaat? Dat ziet u in de foto’s!

De C5 werkwijze

Voor dit bijzondere en omvangrijke project in het Goffertstadion hebben we met plezier samengewerkt met NEC en alle betrokken partijen. We zijn dan ook trots op het eindresultaat van deze teamprestatie. Een inrichting van uw project compleet uit handen nemen en u ontzorgen, doen we vaker. Dit realiseren wij vanuit de C5 Groep van A tot Z. Van kantoor tot sportkantine. Benieuwd wat C5 Projectinrichting voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Meer weten over hoe wij sportkantines en clubhuizen inrichten? Lees dan hier onze aanpak.

Met dank aan onze samenwerkingspartners in dit project, partners en sponsoren van NEC: