Inrichting recreatiepark in de Achterhoek

Vakantiepark inrichting: ruim 40 recreatiewoningen, groepsaccommodatie én restaurant.

Tussen de glooiende maïsvelden en bossen in de Achterhoek is in de buurt van Winterswijk een nieuw vakantiepark gerealiseerd: Vakantiepark Wiltershaar van Hofparken. Dit recreatiepark was voorheen een camping en is in korte tijd getransformeerd tot een recreatiepark met luxe en duurzame vakantiewoningen. Vanaf het begintraject zijn wij als ontwikkelingspartner betrokken geweest bij dit project voor het interieur. Inmiddels zijn er verschillende soorten vakantiewoningen ingericht voor 2-, 4- en 6-persoons vakantiebungalows en een fraaie groepsaccommodatie. Ook het stijlvolle restaurant in de oude boerderij hebben wij ingericht.

Vakantiepark inrichting - Hofparken

Turn-key inrichting

De inrichting van een recreatiewoning moet passen bij het concept van het recreatiepark en de omgeving. Naar aanleiding van de wensen van Hofparken hebben wij een aantal interieurconcepten ontworpen. Samen hebben we een stijl uitgedacht waarna wij interieurpakketten hebben samengesteld. Deze pakketten zijn niet alleen voorzien van meubilair, maar ook van o.a. een keukeninventaris. Met de interieurpakketten konden deze vakantiewoningen turn-key gerealiseerd worden.

Samenstelling inventarispakketten vakantiewoning

Een inventarispakket samenstellen vergt aandacht voor detail. Vakantiewoningen worden intensief gebruikt en moeten daarom makkelijk schoon te maken zijn en van alle gemakken worden voorzien. Kwalitatief goede stoffen en degelijke meubels zijn een vereiste, maar je wilt als eigenaar van een vakantiepark dat jouw gasten zich ook thuis voelen in een sfeervolle woning. Denk ook aan goede matrassen waar gasten uitgerust op wakker worden, sfeerverhogende wanddecoraties en warme raamdecoratie. 

Luxe inrichting groepsaccommodatie

Hoe zorg je voor samenhang bij een groepsaccommodatie dat bestaat uit meerdere gebouwen? Bekijk de foto’s van deze luxe inrichting voor de groepsaccommodatie van Hofparken maar eens. De verschillende kleurtinten blauw zijn gecombineerd met cognac, groen en zwart/wit. In combinatie met sfeervolle verlichting in gezellige ruimtes vormt het een mooi geheel. En niet te vergeten, alles is bestand tegen een flink stootje! Ook in deze accommodatie is alles ingericht, van schilderwerkzaamheden tot aan bestek en servies. Oftewel, turn-key opgeleverd!

Interieur Restaurant 1897 - Natuurlijk, sfeervol, bourgondisch

Het pronkstuk van vakantiepark Wiltershaar is de oude boerderij, die compleet gerenoveerd is tot een sfeervol restaurant. Ook hiervoor is onze interieurontwerpster Eline aan de slag gegaan met een passend interieurontwerp. Benieuwd naar het eindresultaat? Dat ziet u in de foto’s!

De C5 werkwijze

Voor dit langdurige samenwerkingsproject hebben we met plezier samengewerkt met Hofparken. We zijn dan ook trots op het eindresultaat. Een inrichting van een project compleet uit handen nemen en u ontzorgen doen we vaker. Dit realiseren wij vanuit de C5 Groep van A tot Z. Van vakantiewoning inrichting tot horeca en sportkantines. Benieuwd wat C5 Projectinrichting voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Meer weten over hoe wij vakantiewoningen inrichten? Lees dan hier onze aanpak.

Nieuwsgierig geworden hoe wij u kunnen helpen?