Verzenden & retourneren

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18.00 uur worden gedaan, proberen wij binnen 1-3 werkdagen te leveren. Dit verschilt echter per artikel en ordergrootte. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

Wij hanteren binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) de volgende verzendkosten voor particulieren:

  • Klein (bijvoorbeeld 1 matrasbeschermer of 1 stoel) = € 6,95
  • Middel (bijvoorbeeld 1 Lockerkast) = € 35,00
  • Palletvervoer = v.a. € 50,00
  • Groot – Nader te bepalen middels offerte. Neem contact op met ons hiervoor
Zakelijke klant? Neem dan contact met ons op. Indien je meerdere producten tegelijk wilt bestellen dan gelden andere inkoopprijzen en verzendkosten. Klik hier voor meer informatie.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten verschillen per order, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@c5-projectinrichting.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@c5-projectinrichting.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

B2B portal

In ons B2B portal vindt u een greep uit ons
assortiment. Hier vindt u een groep van producten speciaal voor u samengesteld. Liever een artikel op maat? Ook dat is mogelijk!

Speciale wensen?

Wilt u samen met C5 Projectinrichting een project starten en artikelen op maat laten ontwikkelen? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een projectplan samen te stellen.

Nieuwsbrief

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden van het Aanbod van C5 Projectinrichting, Trends en andere
informatie? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.