Winkelinrichting brandstore Liviza

Van casco winkelruimte naar sfeervolle brandstore

In de zomer van 2022 hebben wij de woonwinkel van Liviza Home & Living gerealiseerd. Dit nieuwe gebouwde pand werd casco opgeleverd. Dat betekent dat wij alles van vloeren, wanden, plafonds, elektra en interieurbouwwerk hebben gerealiseerd. 

Concept vertalen naar winkelinrichting

Liviza wilde haar online merkbeleving vertalen naar een fysieke brandstore voor een omnichannel beleving. Zeker in de woonbranche willen klanten producten niet alleen zien maar ook kunnen uitproberen, voelen en beleven. In een fysieke winkel kan je bovendien meer tentoonstellen, feedback krijgen en adviseren dan in een webshop. In het interieurontwerp werd hier rekening mee gehouden door genoeg ruimte te bieden voor presentatie van producten, ruimte voor een gesprek en merkbeleving door een vertaling te maken van de webshop in het interieur. Hieronder zie je de vertaling van het ontwerp naar de realisatie.

Ontwerp in 3D visualisatie

Realisatie van het ontwerp

Turn-key inrichting

Deze winkelruimte werd casco opgeleverd. Dat betekent dat álles aangepakt moest worden: stucwerk, metalstud plafond, winkelverlichting, airco-installatie, vloer, een balie, wandkasten en presentatieblokken. En dat in een bijzonder kort tijdsbestek van 7-8 weken! Bekijk de foto’s hieronder voor meer beelden van het resultaat.

Wilt u ook zo'n stijlvolle winkel?

Het realiseren van uw winkel kunnen wij compleet uit handen nemen. Dit realiseren wij vanuit de C5 Groep met regelmaat van ontwerp tot turn-key oplevering. Benieuwd wat C5 Projectinrichting voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Nieuwsgierig geworden hoe wij u kunnen helpen?