Winkelinrichting

Bij het inrichten van een (nieuwe) winkel komt een hoop kijken. Naar wat voor winkelinrichting u ook op zoek bent, wij kunnen het voor u ontwerpen én maken! Onze interieurbouwers en ontwerpers kunnen u zelfs volledig ontzorgen. 

Winkelinrichting dat inspireert

én zorgt voor meer verkopen!

De bezoekers van uw winkel wilt u verrassen en inspireren maar vooral triggeren om te kopen. Het interieur draagt bij aan de merkbeleving waardoor het goed moet aansluiten bij uw klanten. Wij denken altijd met u mee om met de juiste indeling, materialen en uitstraling het maximale uit uw bezoekers te halen. 

Van renovatie tot interieurbouw

Een winkelruimte kopen of huren vraagt altijd om maatwerk, en dus om een goed plan. Wij kunnen uw winkelconcept vertalen naar een concreet interieurontwerp én het ook realiseren. Van renovatiewerkzaamheden tot aan interieurbouw voor een balie of wandkasten, onze vakmannen kunnen alles ontwerpen en realiseren. 

Passend en creatief ontwerp

De eerste stap is gezet!

U heeft een partner gevonden die thuis is op het gebied van winkelinrichting. Wij komen graag bij u langs om te brainstormen over o.a. indeling van de ruimte, praktisch winkelmeubilair, merkbeleving, akoestiek, functionaliteit en visual merchandising. C5 Projectinrichting ontzorgt en regelt het binnen het afgesproken budget en tijdspad. U kunt zich zo focussen op de juiste producten en bijvoorbeeld (kassa)systemen, wij zorgen voor een verbluffende winkel.

Een winkelinterieur dat bij jouw merk past

C5 Projectinrichting start met een inventarisatie van uw wensen. Samen bekijken we welk type interieur het beste bij uw merk past. Op basis van uw wensen stellen we vervolgens een eerste concept samen. Welke stijl vindt u zelf goed passen? Voor welk interieur zou u liever een alternatief zien? Dit alles met het doel om u een duurzaam interieur te bieden waar u en uw medewerkers of bezoekers zich prettig bij voelen! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij u meer over onze mogelijkheden kunnen vertellen. 

Werkwijze van C5 Projectinrichting

Wilt u graag volledig ontzorgd worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. 

Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden wij met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

Contactformulier